Rólunk

Esküvő a természetben

Achilles Park egy mesebeli esküvőhelyszín, nádfedeles házikókkal, őzikékkel madárcsicsergéssel, kerekerdő közepén kék tóval, melyet a természetet kedvelő párok igényeit figyelembe véve hoztunk létre a Gyirmóti tájvédelmi körzet szomszédságában a Holt Rába partján.

Több évtizedes sikeres működésünk alatt számos pár választott bennünket és kötötte össze életét ezen a csodálatos helyen, ez idő alatt az Achilles Park az egyik legnépszerűbb rendezvényhelyszínné vált, egyedi szolgáltatásokat nyújtva a természetben.

Az Achilles Park létrehozása során fontosnak tartottuk a természetes környezet megóvását, megújuló energia és újrahasznosított és természetes építőanyagok felhasználását.

A park lakóövezetekről távol helyezkedik el, így a reggelig szóló hangos zenével nem zavarunk másokat, sőt napfelkeltéig mehet a buli, akár egy laza szabadtéri teraszparti is megvalósítható, ami a virushelyzet miatt különösen fontos szemponttá vált a helyszín kiválasztása során. A rendezvény másnapján a buli vége után a harmatos fűben gyönyörű napfelkelte vár benneteket majd néhány óra alvás után másnap egy laza beachpartival folytatódhat az esküvő.

Jelenleg a szabadtéri esküvőhelyszín mellett 150 fős rendezvényteremmel, 100 fős fedett terasszal, nádfedeles házikóinkban 40 fős szálláskapacitással rendelkezünk, a környéken akár a teljes násznép elszállásolása biztosítható.

Célunk, hogy a pároknak egy boldog, gondtalan és felejthetetlen estét biztosítsuk a nagy napon. A tópart, a természetes környezet, a naplementében szervezett ceremóniák és kiváló konyha miatt nemcsak a párok kedvelik a helyszínt, de az esküvő vendégei is egy mininyaralásként élik meg a rendezvényt, kiszakadnak a hagyományos környezetből és laza oldott hangulatban ünnepelhetnek veletek együtt.

Sok pár lakodalmas vendégként járt először az Achilles Parkban és arról álmodoztak, hogy egyszer ők is itt szervezik majd az esküvőjüket. Imádjuk ezeket az álmokat valóra váltani és része lenni a párok nagy napjának!

Achilles Park organikus fejlődésének köszönhetően országos hírű prémium esküvői helyszínként végzi szolgáltatásait, biztosítva a pároknak mindent, amit erre a jeles napra megálmodtak és még ezen felül.

Ha kedveled a vízpartot és természetet és 80-160 fő közötti esküvőt tervezel a legjobb helyen jársz, nézd meg fotógalériánkat és mielőbb látogass meg bennünket, hogy személyesen is körbevezessünk ezen a gyönyörű esküvői helyszínen!