Madárcsicsergés, vízparti esküvő helyszín, erdei esküvő helyszín, tóparti vagy folyóparti ceremóna és csodálatos környezet vár rád!

Már megkezdtük a 2025-ös esküvő időpontok értékesítését. Ne hagyd ki az alkalmat, foglald le időben a tökéletes esküvő helyszínt a nagy napra! 2024-re még néhány őszi időpont elérhető, és last minute foglalás esetén 15% kedvezményt biztosítunk az ételmenü árából.

Miért a legjobb választás az Achilles Park esküvő helyszín?

 • Közel a fővároshoz: Mindössze egy órára található Pest megyétől, az m1 autópálya123-as lehajtójából 2 perc alatt megközelíthető.
 • Természetvédelmi terület: Esküvő helyszínünk a Holt Rába partján 22 hektáros területen fekszik, védett Natura 2000 terület, tájvédelmi körzet szomszédságában található, így garantáltan festői környezetben mondhatjátok ki az igent.
 • Kreativ fotózás: Az Achilles Park a fotósok kedvenc helyszíne tóparti, folyóparti és erdei téma egyaránt található. Hatalmas ápolt zödfelületek és a buja zöld zöld dzsungel, tavirózsák, hattyúk, bárányok, mókusok rendszeres mellékszereplői a fotóknak.
 • Saját vízpart: Tóparti és folyóparti esküvő helyszíneink varázslatos hangulatot biztosítanak.
 • Erdei romantika: Tölgyerdő közepén található esküvőhelyszínünk tökéletes választás a természet szerelmeseinek.
 • Egésznapos afterparty: A nagy nap után folytathatjátok az ünneplést egy egésznapos afterpartyval a tóparton.
 • Szabadtéri ceremónia: Különböző szabadtéri helyszínek állnak rendelkezésre a ceremóniára, tóparti ceremónia, folyóparti ceremónia, erdei tisztás, gyönyörű tóba nyúló félsziget
 • Szabadtéri lakodalom: A rendezvényhelyszín távol helyezkedik el lakott területektől ezért lehetőség van a lakodalmat fedett teraszunkon vagy akár a szabadban is megtartani, ahogy azt a mediterrán országokban szokás. A kötetlen fiesta hangulat, csodás esti fények a tópart és az erdő varázsa szolgálja
 • Szabadtéri lakodalom: Ideális helyszín gyermekek számára is a hatalmas parkban függőágyak, játszótér, gyermeksarok várja a fiatal korosztályt.
 • Szabadtéri lakodalom: A teljes násznép elhelyezthető a helyszínen illetve közvetlen környéken, szükség esetén éjszaki transzfert biztosítunk.

Legyen a te esküvőd is felejthetetlen, válaszd ezt a természetközeli és romantikus vidéki esküvőhelyszínt, ahol minden részlet a boldogságotokat szolgálja!

Látogasd meg instagram oldalunkat ahol számos fotót és videó talász!

https://www.instagram.com/achillespark

Achilles Park a vízparti esküvő helyszín, ahol tópart, folyópart, erdők várnak

  AJÁNLATKÉRÉS

  kérjük add meg telefonos elérhetőséged, a vendégek várható létszámát és a preferált időpontot

  Honnan hallott rólunk?

  Add Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *