Vízparti esküvő helyszín a természetben

A 2025-ös esküvő helyszín időpontok értékesítését megkezdtük.

2024-re még néhány őszi esküvőhelyszín időpont foglalható, last minute foglalás esetén 15% kedvezményt biztosítunk az ételmenü árából!

Add meg el elérhetőségeidet, hogy elküldhessük ajánlatunkat! Látogassatok meg bennünket mielőbb, hogy bemutathassuk nektek ezt a csodálatos, megfizethető esküvői helyszínt! Ne maradjatok le a számotokra szimpatikus vízparti esküvő helyszín időpontról.

Achilles Park egy mesebeli esküvőhelyszín, nádfedeles házikókkal, őzikékkel madárcsicsergéssel, kerekerdő közepén kék tóval. Az Achilles Park a természetközeli esküvőhelyszínt kedvelő párok kedvence, Budapesttől mindössze egy órára, a Holt Rába partján.

A vízparti esküvőhelyszín több évtizedes sikeres működése alatt többezer pár kötötte össze életét és az egyik legnépszerűbb esküvői helyszinné vált. Nemcsak a Dunántúl és a főváros, hanem csallóközi és külföldön élő magyar párok is előszeretettel választják ezt a természetközeli esküvő helyszínt.

Az Achilles Park azért is egy egyedi vidéki esküvő helyszín, mert olyan lehetőségeket kínál mint a szabadtéri ceremónia és kerti parti hangulatú lakodalom és a másnapi afterparti a tóparton.

Erdőszéli nádfedeles házikóink mesebeli hangulata az óvodában rajzolt kunyhókat idézi meg. 42 fős szálláskapacitás mellett lehetőség van sátrazásra illetve a környékbeli panziók is rendlkezésre állnak. Éjszakai transzfer is igénybe vehető.

A gyermekeket függőágyak, sakktába, játszótér és gyermeksarok és egy piaggio tuk-tuk várja, igy azonnal feltalálják magukat és felfedezhetik az esküvőhelyszín gyermekek részére kialakított elemeit.

Az Achilles Park egyedi esküvő helyszín lévén szombati napokon 100 fő pénteki napokon 80 fő feletti adagszám esetén bérleti díj nélkül tud rendezvényt felvenni. Kisebb rendezvényeket vasárnapokon és a hét további napjain tudunk felvenni.

Meríts további ötleteket és szippantsd magadba a hely varázsát Instagram oldalunkon:

https://www.instagram.com/achillespark

csillagszórós sorfal az esküvő helyszínen

    AJÁNLATKÉRÉS

    kérjük add meg telefonos elérhetőséged, a vendégek várható létszámát és a preferált időpontot

    Honnan hallott rólunk?

    Add Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *