Polgári szertartás megrendezése a szabad ég alatt naplemente kíséretében:

Helyszín biztosítása az Achilles Parkban, anyakönyvezetői asztallal, padokkal, boldogság kapuval és hangosítással, akár szertartásvezetőt is tudunk biztosítani.

Szabadtéri fogadás érkezéskor:

A rendezvényre érkező vendégeket apró finomságokkal, hideg frissítővel várjuk, biztosítva ezzel egy könnyed hangulatú bevezetőt a lakodalomra, illetve az ifjú pár ki tudja használni ezt az időt arra, hogy készítsenek róluk pár romantikus fényképet a tóparton.

Pezsgős köszöntés:

A polgári szertartás végére kollegáink gondoskodnak róla, hogy a násznép valamennyi tagja egy pohár pezsgővel tudjon koccintani és gratulálni az ifjú párnak

Ünnepi vacsora:

  • Étel: ünnepi vacsora választása 12 féle összeállított menüből vagy egyedi igény szerint, kínálása 4 személyes tálakon, és az éjféli menü kínálása svédasztalos jelleggel
  • Ital: választása 2 féle italcsomagunk közül

Szálláslehetőség:

  • 2,3 4 és 5 fős üdülőházak
  • 42 fő szálláskapacitás + 100 fő elhelyezése a 2 km-en belül
  • Ugrás az ACHILLES PARK HONLAPRA

Esküvő dekoráció:

Az Achilles Park minden esetben biztosítja a terem esküvői alapdekorációját, fehér mennyezeti és háttér drapériákat, lampionokat, beltéri és kerti ledes partifényeket az esküvő színére beállítható hangulatvilágítással. Ezen felül meg tudjuk szervezni a teljeskörű dekorációt, székszoknya asztali díszek ceremónia díszletek.

Másnapi beachparty vagy morzsaparty:

A rendezvény másnapján lehetőség van egy könnyed lazítós after partit szervezni a szállóvendégek részére a strandon, könnyed zene, csipegetős ételek, közös sörözgetés és az előző napi élmények folytatása fürdőruhában.