Időpontfoglalás:

Az Achilles park az egyik legnépszerűbb 100 fő feletti létszámot is fogadó vízparti esküvői helyszín, ezért rendezvényeinkre rendkívül nagy az érdeklődés, konkrét elképzeléssel rendelkező párok általában egy-másfél évvel a tervezett időpont előtt lefoglalják a nagy napot. Ekkor még lehet válogatni a nyári időpontok között.

Tavaszi és őszi esküvőknek is megvan a varázsa, ebben az időszakban a  szabadtéri esküvőt nemcsak az erdei tisztáson és a vadregényes Holt Rába partján, hanem a tóparton is meg lehet rendezni és kedvezőbb áron lehet szállást foglalni.

Téli esküvőt tervező pároknak akár a befagyott tó jegén is tudunk ceremónia helyszínt biztosítani.

A pénteki lakodalmak előnye, hogy a regenerálódásra két nap áll rendelkezésre csütörtöki napokra a menüajánlatból is kedvezményt biztosítunk.

Bár naptárunk gyorsan telik ha last minute foglaláson gondolkodsz igy is van esély időpontot találni az átümezett esküvők miatt, sőt ilyen esetben kedvezményt is tudunk biztosítani az szabaddá vált időpontokra.

A rendezvényterem és teraszunk méretei miatt a nyári hónapokra, szombati  dátumokra és ünnepnapokra min 100 főre, pénteki napokra minimum 80 főre, vasárnaptól csütörtökig egyedi megállapdás szerinti létszámmal veszünk fel előfoglalást.

Polgári szertartás esküvői ceremónia:

Az Achilles Parkban évtizedes hagyománya van a polgári esküvői szertartásoknak. A ceremóniát az erdei tisztáson és a tavirózsákkal díszített Holt Rába partján,  elő és utószezonban akár a tóparton is meg lehet szervezni. A meghitt természetes környezet egyben praktikus megoldás is mivel elkerülhető a násznép felesleges mozgatása a házasságkötő terem és a rendezvény helyszíne között, így senki nem téved el, nem kerül dugóba és nem merül fel parkolási probléma. Az esküvői szertartás alatt, az ifjú pár bevonulásakor, a beszéd és az aláírás alatt különböző, alkalomhoz illő zenéket biztosítunk, akár a párok által összeállított zenéket használjuk illetve az anyakönyvvezető hangját kihangosítjuk.

Rendezvényterem:

Rendezvényterem maximális kapacitása 150 fő, fedett akár oldalról zárható teraszunkon 100-150 fő elhelyezését is tudjuk biztosítani, ennél nagyobb létszámú esküvők esetén a násznép egy részét a teraszon vagy szabad téren ültetjük a vacsorához.

Rendezvényteremben a főasztal egy színpadi emelvényen helyezkedik el, melyen 10 fő tud helyet foglalni, a násznépet 3 sorban ültetjük le, melyhez ülésrend mintát biztosítunk.

A tánctér minél kisebb, annál könnyebben telítődik. A zsúfolt tánctért látva szívesebben indulnak táncolni a vendégek, és könnyebben oldódnak a gátlások, mint egy nagy szellős tánctéren.

A rendezvényterem hangulatát a természetes anyagok határozzák meg, melyet többszáz éves téglák és görög szigetekről származó márványburkolat és antik bútorok tesznek egyedivé az esküvői helyszínek között.

A helyszín adottságai lehetővé teszik, hogy a vacsorát követően a lakodalom akár egy kötetlen teraszparti keretében fedett teraszunkon vagy akár a szabadban  folytatódjon, hiszen mivel távol vagyunk lakóövezetektől az üdülőházakban is a rendezvény vendégei laknak nem zavarunk másokat a hajnalig tartó mulatással. Fantasztikus hangulata van ezeknek a teraszpartiknak, a vírushelyzetben viszont ennél még fontosabb volt az a praktikum, hogy a vendégeket szabad térben sokkal szellősebben lehet elhelyezni mint zárt térben, amelynek  nagyon sokan örültek a covid időszak alatt.

Szállások:

Az Ifjú pár részére díjmentesen biztosítunk szálláslehetőséget a nagy napra, mely bázist jelent a rendezvényre való felkészülés során is!

A parkban összesen 40 fő részére tudunk a szálláslehetőséget biztosítani 2-3-4 fős faházakban, további 100 fő elszállásolása 2 km távolságban biztosított.

A rendezvény zavartalanságát a szálláskapacitás lefoglalása esetén tudjuk garantálni, teltházas foglalás esetén kedvezményes árat biztosítunk.

Díszítés:

A rendezvényhelyszín alapdekorációját minden esetben az Achilles Park szolgáltatja, mely állandó esküvői installációkat és látványos fénytechnikát is tartalmaz a teremben és a kerthelységben egyaránt.

Az Achilles Park csapata meg tudja szervezni a rendezvényterem és az esküvő helyszín teljeskörű díszítését is, az alapdekoráción felül pl székszoknyákat és asztal dekorációkat, ülésrendet, üdvözlő táblát, boldogságkapu feldíszítését és tematikus dekorációs elemeket és virágokat egyaránt.

Az esküvő arculatához illő színvilágot ajánlunk, mely jó, ha összhangban van a meghívó a ruha és a virágok színvilágával, stílusával. Az egységes design harmóniát sugároz és megkoronázza a nagy napot.

Menüajánlat:

12 féle vacsora menü ajánlatot kínálunk 2 féle italcsomaggal, árainkat és kívánatunkat minden év januárjában frissítjük.

A vacsorát négyszemélyes tálakon az éjféli menüt svédasztalon tálaljuk, vegetáriánus, vegán és ételérzékenységgel rendelkező vendégek számára tányérszervizt biztosítunk.

A menüválasztást és speciális igényeket elegendő a rendezvény előtt egy hónappal jelezni, a foglaláshoz csupán a tervezett létszámot és az időpontot szükséges meghatározni.

Vendéglista:

Az esküvői vendéglista összeállításakor a pár rokonsága, barátok, munkatársak mellett ne feledkezzetek meg beleszámolni az esküvői személyzetet sem: videós, fotós, ceremóniamester, zenekar. Elhelyezésük egy elkülönített asztalnál történik.  A rendezvény hangulatát és menetét nagyban segíti egy profi vőfély vagy ceremóniamester, személyes egyeztetésünk során tudunk több profi szolgáltatót ajánlani: DJ, fotós videós, stb.

Esküvői forgatókönyv minta, sablon:

Achilles Park csapata számos segítséget nyújt az ifjú párnak a rendezvényre történő előkészüketek során, ülésrend mintákat, szállásjegyzéket, forgatókönyvet biztosítunk, mely óráról-órára bemutatja a rendezvény menetét a speciális igények pontosításával. A forgatókönyvet célszerű megosztani minden érintett szolgáltatóval. Ideális, ha az esküvői forgatókönyvet legkésőbb a rendezvény előtt egy hónappal elkészíted és eljuttatod az összes érintetthez.

Az egyeztetések során praktikus tanácsokkal segítünk benneteket, igény esetén esküvőszervezői szolgáltatásként akár az összes szolgáltatót le tudjuk szervezni.

Bármilyen speciális igényed  van,  kérjük  jelezd és igyekezni fogunk megvalósítani!
Jó készülődést kívánunk, kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésedre!